Uitnodiging | online informatiebijeenkomst MARK

Datum: dinsdag 18 mei
Tijd: 19.30 – 21.00 uur
Locatie: online

Daarom nodigen wij je graag uit voor de eerste online informatiebijeenkomst over het nieuwbouwproject MARK naast station Leidsche Rijn. Tijdens deze bijeenkomst presenteren wij het voorlopige planontwerp en vertellen wij hoe we samen met jou willen bouwen aan de plannen voor MARK. In verband met corona-maatregelen vindt de bijeenkomst online plaats.

Aanmelden kan via dit formulier.

Vragen?

Vanzelfsprekend is er tijdens de informatiebijeenkomst gelegenheid tot het stellen van vragen en het achterlaten van een eerste reactie. Deze vragen worden zoveel mogelijk tijdens de bijeenkomst beantwoord en de eerste reacties gedeeld. Na de bijeenkomst zijn de vragen, antwoorden en reacties terug te lezen op de website.

Verhinderd?

Mocht je de bijeenkomst op 18 mei onverhoopt niet bij kunnen wonen maar wil je wel graag betrokken worden bij de ontwikkelingen van MARK? Natuurlijk kun je ook na de bijeenkomst vragen stellen, een reactie geven en aanmelden om mee te denken. Dat kan na 18 mei via deze website. Schrijf je in voor het Nieuws van MARK en wij houden je op de hoogte van de mogelijkheden om mee te denken.

Heb je vooruitlopend vragen over het plan MARK Utrecht? Neem dan contact op via info@mark-utrecht.nl.

Meld je hier aan voor de informatiebijeenkomst
east
west